Què fem?

Universitat en Lila és un projecte compartit entre l'Associació d'Estudiants Progressistes i Universitat en Marxa que neix per portar el 8 de març a les Universitats Catalanes.
Volem analitzar quina és la situació de la dona en cadascuna de les carreres de les universitats catalanes,volem saber quin paper té la dona al pla d'estudis, conèixer si encara preexisteixen discriminacions en relació amb els seus companys masculins durant la carrera, en la investigació o en les sortides professionals, etc.

Per fer-ho estem organitzant una xerrada a cadascuna de les facultats al voltant del 8 de març, amb una professora o professor que ens respongui aquests dubtes, així com els que puguin tenir la resta d'estudiants i estudiantes. Totes les ponències seràn publicades en un anuari de la situació de la dona a la Universitat.

Si comparteixes amb nosaltres aquestes inquietuts, ens faria il·lusió que ens donguessis un cop de mà, buscant ponents, fent-ne difusió, perquè entre tots i totes, aquest vuit de març tenyim la universitat de lila.

dimecres, 5 de març del 2008

LES DONES A LA NOSTRA SOCIETAT- Universitat i Cinema

LES DONES A LA NOSTRA SOCIETAT
- Universitat i Cinema-

Xerrada- debat a càrrec de :
Dolors Molas- Professora d'Història UB
Marisa Gómez- Becaria Departament d'Història de l'Art

Presenta:
Anna Mallol - Estudiant d'història de l'art

Dia: Dimarts 11 de Març
Hora: 11h
Lloc: Aula 222 Facultat de Geografia i Història UB